Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 33
Realitní zpravodaj

Rodinné domy již třetí rok bez kolaudace

Rodinné domy již třetí rok bez kolaudace
Od 1. 1. 2018 platí novela stavebního zákona, která změnila postupy při stavebním řízení. A to včetně dokončení stavby, kdy již není třeba ve většině případů povolení k užívání stavby. Neboli, lidově..

Lednový objem hypoték byl druhý nejvyšší v historii

Lednový objem hypoték byl druhý nejvyšší v historii
V lednu bylo podle dnes zveřejněných dat serveru hypoindex.cz poskytnuto 6 491 hypotečních úvěrů, což znamená meziroční nárůst o 36,3 %. Celkový objem sjednaných hypotečních úvěrů meziročně vzrostl o..

Za jakých podmínek bude možné nově vykonávat činnost realitního makléře?

Za jakých podmínek bude možné nově vykonávat činnost realitního makléře?
Realitní zprostředkování bude vázanou živností „Realitní zprostředkování“. Zprostředkovatelé, kteří budou mít k datu účinnosti živnost "Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3" mohou..
Nacházíte se: Úvodní strana » Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

OCHRANA SPOTŘEBITELE

Dle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, má spotřebitel v případě svého uplatněného nároku souvisejícího se smlouvou o poskytnutí služby (zejm. zprostředkovatelská smlouva) možnost obrátit se s tímto svým nárokem na orgán pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů, pokud vznesenému nároku ze strany spotřebitele jakožto dodavatel služby zcela nevyhovíme my sami a ani nedospějeme k jinému smírnému řešení. Příslušným orgánem k mimosoudnímu řešení sporu je Česká obchodní inspekce. Bližší informace lze také nalézt na internetových stránkáchhttp://www.coi.cz/ pod záložkou „PRO SPOTŘEBITELE“.

Informace o zpracování osobních údajů - GDPR informační memorandum

  • Tento dokument poskytuje klientům REALmix s.r.o. informace o způsobu zpracování jejich osobních dat a o právech s nimi souvisejících.

REALmix s.r.o. uchovává o svých klientech následující informace:

  • Identifikační údaje - zejména jméno, příjmení, tituly, datum narození, rodné číslo, které jste nám poskytli ve smlouvě, případně jste je později aktualizovali. Tyto údaje sbíráme v rozsahu nezbytném pro vaši identifikaci jakožto klienta.
  • Kontaktní údaje - hlavně adresa, e-mail a telefonní číslo, případně profily na sociálních sítích; tyto informace sbíráme jenom od vás za účelem efektivní komunikace mezi REALmix s.r.o. a klienty

Tato data jsou využívána následujícím způsobem:

  • Data jsou primárně užívána k naplnění smluvních závazků, které jsou předmětem činnosti REALmix s.r.o., tedy zprostředkování prodeje, pronájmu či výkupu nemovitostí a činnosti realitní kanceláře
  • Údaje, které uvedete při e-mailové komunikaci, zůstávají zachovány na mailovém serveru.
  • REALmix s.r.o. vede účetnictví, kde se mohou objevit informace o vašich platbách vůči REALmix s.r.o.

Jak dlouho vaše údaje držíme?

  • REALmix s.r.o. ukládá osobní údaje svých klientů (i bývalých) po dobu danou zákonnými předpisy a oprávněnými zájmy společnosti. Po uplynutí příslušných lhůt jsou data mazána.
  • Vaše kontaktní informace jsou drženy po celou dobu vaší kupní / nájemní / zprostředkovatelské smlouvy a ještě 2 následující roky za účelem zajištění vypořádání práv a povinností bývalého klienta.

Jaké údaje o vás potřebujeme? Jak můžete ovlivnit zpracování údajů?

  • Pro činnost REALmix s.r.o. potřebujeme vědět, kdo jste a mít možnost se s vámi spojit. Za tímto účelem od vás potřebuje vaše identifikační a kontaktní údaje. Nebude-li si klient přát, abychom uchovávali jeho identifikační a kontaktní údaje, stačí, aby napsal svůj požadavek na e-mail realmix@reamix.cz.

Komu vaše údaje předává REALmix s.r.o.?

REALmix s.r.o. zpracovává osobní údaje klienta jako správce a zpřístupňuje osobní údaje klienta za účelem splnění zákonné povinnosti nebo smluvní povinnosti nebo z oprávněného zájmu; pro tyto případy nepotřebuje REALmix s.r.o. souhlas klienta. Osobní údaje mohou být zpřístupněny:

  • jiné osobě, podílející se na plnění předmětu této smlouvy nebo pro splnění smluvní povinnosti, zejm. spolupracující makléř, advokát, notář, banka, finanční úřad, finanční poradce, odhadce atd., nebo
  • v případech, kdy je zpracování osobních údajů v přímé souvislosti s předmětem zprostředkování např. externí účetní společnost – vystavování dokladů, nebo
  • v případě vnitřní potřeby zprostředkovatele – např. IT správa systému, webhosting.
  • Dalším stranám Vaše údaje poskytovány nejsou.
  • Vaše další práva:

Vaše data jsou zpracovávána transparentně, korektně a v souladu se zákonem. Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že zpracování není v pořádku. Také můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně u soudu.



Cookies