Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 47
Realitní zpravodaj

Zájem o úvěry na bydlení začíná opět pomalinku růst

Zájem o úvěry na bydlení začíná opět pomalinku růst
23.4.2019 - Po dvou hubených měsících došlo v březnu k mírnému oživení poptávky po úvěrech na bydlení. Banky a stavební spořitelny v uplynulém měsíci poskytly úvěry za téměř 20 miliard. Čtvrtletní..

Jedete na víkend mimo domov? Nezapomeňte zabezpečit svoji nemovitost

Jedete na víkend mimo domov? Nezapomeňte zabezpečit svoji nemovitost
17.4.2019 - Předpověď počasí předpovídá krásný víkend, tisíce lidí se chystají odjet z města pryč, buď na venkov, nebo na dovolenou. Ovšem pozor, aby se po delším pobytu nestal návrat domů noční..

V centru Brna roste počet nových bytů

V centru Brna roste počet nových bytů
16.4.2019 - První čtvrtletí roku 2019 ukázalo, že trh s nemovitostmi se v Brně pomalu začíná přizpůsobovat změnám v uplynulých měsících. Uzpůsobila se dispoziční skladba bytů v nabídce a meziročně..
Nacházíte se: Úvodní strana

Ochrana osobních údajů

OCHRANA SPOTŘEBITELE

Dle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, má spotřebitel v případě svého uplatněného nároku souvisejícího se smlouvou o poskytnutí služby (zejm. zprostředkovatelská smlouva) možnost obrátit se s tímto svým nárokem na orgán pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů, pokud vznesenému nároku ze strany spotřebitele jakožto dodavatel služby zcela nevyhovíme my sami a ani nedospějeme k jinému smírnému řešení. Příslušným orgánem k mimosoudnímu řešení sporu je Česká obchodní inspekce. Bližší informace lze také nalézt na internetových stránkáchhttp://www.coi.cz/ pod záložkou „PRO SPOTŘEBITELE“.

Informace o zpracování osobních údajů - GDPR informační memorandum

  • Tento dokument poskytuje klientům REALmix s.r.o. informace o způsobu zpracování jejich osobních dat a o právech s nimi souvisejících.

REALmix s.r.o. uchovává o svých klientech následující informace:

  • Identifikační údaje - zejména jméno, příjmení, tituly, datum narození, rodné číslo, které jste nám poskytli ve smlouvě, případně jste je později aktualizovali. Tyto údaje sbíráme v rozsahu nezbytném pro vaši identifikaci jakožto klienta.
  • Kontaktní údaje - hlavně adresa, e-mail a telefonní číslo, případně profily na sociálních sítích; tyto informace sbíráme jenom od vás za účelem efektivní komunikace mezi REALmix s.r.o. a klienty

Tato data jsou využívána následujícím způsobem:

  • Data jsou primárně užívána k naplnění smluvních závazků, které jsou předmětem činnosti REALmix s.r.o., tedy zprostředkování prodeje, pronájmu či výkupu nemovitostí a činnosti realitní kanceláře
  • Údaje, které uvedete při e-mailové komunikaci, zůstávají zachovány na mailovém serveru.
  • REALmix s.r.o. vede účetnictví, kde se mohou objevit informace o vašich platbách vůči REALmix s.r.o.

Jak dlouho vaše údaje držíme?

  • REALmix s.r.o. ukládá osobní údaje svých klientů (i bývalých) po dobu danou zákonnými předpisy a oprávněnými zájmy společnosti. Po uplynutí příslušných lhůt jsou data mazána.
  • Vaše kontaktní informace jsou drženy po celou dobu vaší kupní / nájemní / zprostředkovatelské smlouvy a ještě 2 následující roky za účelem zajištění vypořádání práv a povinností bývalého klienta.

Jaké údaje o vás potřebujeme? Jak můžete ovlivnit zpracování údajů?

  • Pro činnost REALmix s.r.o. potřebujeme vědět, kdo jste a mít možnost se s vámi spojit. Za tímto účelem od vás potřebuje vaše identifikační a kontaktní údaje. Nebude-li si klient přát, abychom uchovávali jeho identifikační a kontaktní údaje, stačí, aby napsal svůj požadavek na e-mail realmix@reamix.cz.

Komu vaše údaje předává REALmix s.r.o.?

REALmix s.r.o. zpracovává osobní údaje klienta jako správce a zpřístupňuje osobní údaje klienta za účelem splnění zákonné povinnosti nebo smluvní povinnosti nebo z oprávněného zájmu; pro tyto případy nepotřebuje REALmix s.r.o. souhlas klienta. Osobní údaje mohou být zpřístupněny:

  • jiné osobě, podílející se na plnění předmětu této smlouvy nebo pro splnění smluvní povinnosti, zejm. spolupracující makléř, advokát, notář, banka, finanční úřad, finanční poradce, odhadce atd., nebo
  • v případech, kdy je zpracování osobních údajů v přímé souvislosti s předmětem zprostředkování např. externí účetní společnost – vystavování dokladů, nebo
  • v případě vnitřní potřeby zprostředkovatele – např. IT správa systému, webhosting.
  • Dalším stranám Vaše údaje poskytovány nejsou.
  • Vaše další práva:

Vaše data jsou zpracovávána transparentně, korektně a v souladu se zákonem. Máte právo na přístup ke svým údajům, na vysvětlení, jakož i další práva, pokud se domníváte, že zpracování není v pořádku. Také můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně u soudu.



Cookies